Previous slide
Next slide

За мен

Казвам се Васил Анастасов (псевдоним: MaxVRAB или на кратко Макс). 20 годишен разработчик и предприемач, както и създателя на проект “DevHubOne” . Аз съм главен разработчик във Expo VR. Повече за компанията можете да намерите на техният сайт.

В свободното си време обичам да гледам аниме, чета манга, играя видео игри, тренирам parkour и да слушам музика. Част от игрите, които играя са CS: GO, WoW, Albion Online и др. Любимо аниме: „Tokyo Ghoul“.

Моят опит

Като Unity сертифициран разработчик се занимава с преподаване на Unity & VR. Преподавам разработка на видео игри и приложения от 5 години и съм разработчик на Unity от 6 години. През този период съм направил над 8 приложения и игри. Като по-големите от тях са “TimeWarriorZ VR”, “WWII: RISING” и “VR A&B House Configurator”.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Курсове и преподаване

Започнах да водя безплатни курсове през 2017 година, като извънкласна дейност в 51 СУ “Елисавета Багряна”. И сега през 2021 година вече е официална извънкласна дейност в училището. Всяка година се събира извънкласна паралелка от желаещите ученици от 8 клас и те се научават как да използват софтуера и как да разработват за Виртуална Реалност на принципа на учене чрез правене. Като на края на всяка учебна година се организира презентация на която учениците представят това, което са научили и своите проекти.

Събития

Като изложител и посетител съм участвал на няколко събития в сверата на видео игрите, като част от събитията са DevPlay, RebootDevelopBlue, SofiaGameNight и DigitalDragons.

На SofiaGameNight и DigitalDragons имахме възможността да представим нашата първа игра TimeWarriorZ VR, както и да се запозная с още хора от бранша.

Previous slide
Next slide