ДАРЕНИЯ

Всяко ваше дарение, независимо от неговия размер, е важно и ценно за успеха на нашата цел – създаване на устойчива концепция и зала за  безплатно обучение (за ученици), самообучение и споделяне на знания.Заедно ще дадем възможност на повече български ученици да станат част от гейминг индустрията и да превърнат хобито си в професия 

Даренията ще бъдат инвестирани в оборудване на зала с локация в София с модерни компютри и техника за VR разработване, до която деца ще имат безплатен достъп, за да могат да се учат и упражняват в свободното си време..

DevHubOne ще се превърне в място, където всеки ученик ще може да получи достъп до безплатни курсове, както и до ментори с опит в индустрията.

PayPal

Банков превод – 

Фондация „ДевХъбЕдно”

Адрес: Костинброд, ул.Ивайло 1

Банка: ДСК Банк

IBAN: BG89STSA93000029247771

SWIFT (BIC): STSABGSF

Моля добавете своя имейл адрес в полето „още пояснения“/ „additional details“ в банковия превод. Така ще можем да Ви потвърдим, че дарението е прието успешно.

За да получите документи, които удостоверяват дарението пред данъчните служби (договор и сертификат за дарение), моля изпратете контакти и данни на адрес [email protected]