Боян Павлов

Председател

Боян е акционер в Зекенг АД, дружество, което извършва дейност в сферата на хардуерния и софтуерен инженеринг, както и предприемач в сектор инвестиционно строителство. 

Запален фен на бразилско джу джицу и силов трибой. 

Вярва и предпочита енергията да е концентрирана в свършена работа, а не в обяснения, защо не може да се свърши.

Мартин Кадинов

член на настоятелството

Мартин се увлича от дете по видео игрите и дигиталните забавления, а кариерата му в сферата на електронните спортове започва като професионален състезател Warcraft 3, където се нарежда сред най-добрите в света /2003-2004г./.

Съосновател и управляващ партньор в TDB Play, създател на #гудгейм – движение за благотворителност чрез видео игри.

 

Васил Анастасов

Създател,управител

Васил е на 20 години и разработва видео игри от 14 годишен. Той решава да споделя знанията и уменията си със своите съученици и създава клуб за извънкласна дейност. В него преподава разработване на приложения и видео игри в 51 СУ “Елисавета Багряна” в София. Класната стая вече не е достатъчна, затова той решава да създаде пространство в София, в което ученици, стартиращи специалисти и ветераните от гейм индустрията да работят заедно и да обменят полезен опит. Така той създава DevHubOne. 

Васил вярва, че всеки има потенциала да сбъдне мечтите си и трябва да получи тази възможност.

Илиян Светославов

ЧЛЕН НА НАСТОЯТЕЛСТВОТО

Илиян е разработчик на видео игри и приложения от 5 години. Заедно с Васил Анастасов разработват и пускат VR играта Time Warrior Z VR. В момента е главен разработчик на WWII: Rising Mobile

Той е съдружник в VR A&B – българска компания за VR игри и приложения.

От създаването на DevHubOne е доброволец и част от екипа.