За мен

Казвам се Васил Анастасов (псевдоним: MaxVRAB или на кратко Макс). 19 годишен разработчик и предприемач, както и създателя на проект “DevHubOne” . Аз съм главен разработчик във VR A&B и Expo VR. Повече за компаниите можете да намерите на техните сайтове.

В свободното си време обичам да гледам аниме, чета манга, играя видео игри, тренирам parkour и да слушам музика. Част от игрите, които играя са CS: GO, WoW, Albion Online и др. Любимо аниме: „Tokyo Ghoul“.

Моят опит

Като Unity3d сертифициран разработчик се занимавам с преподаване на Unity3D & VR, видео обработка и маркетинг.

Преподавам разработване на видео игри и приложения от 4 години и съм разработчик на Unity3d от 5 години. През този период съм направил над 8 приложения и игри. Като по-големите от тях са “TimeWarriorZ VR”, “WWII: RISING” и “VR A&B House Configurator”.

Курсове и преподаване

Започнах да водя безплатни курсове през 2017 година, като извънкласна дейност в 51 СУ “Елисавета Багряна”. И сега през 2021 година вече е официална извънкласна дейност в училището. Всяка година се събира извънкласна паралелка от желаещите ученици от 8 клас и те се научават как да използват софтуера и как да разработват за Виртуална Реалност на принципа на учене чрез правене.

Като на края на всяка учебна година се организира презентация на която учениците ми представят това, което са научили и своите проекти.

Gaming събития

Като изложител и посетител съм участвал на няколко събития в сверата на видео игрите, като част от събитията са DevPlay, RebootDevelopBlue, SofiaGameNight и DigitalDragons.

На SofiaGameNight и DigitalDragons имахме възможността да представим нашата първа игра TimeWarriorZ VR, както и да се запозная с още хора от бранша.

Медийно присъствие