Unity3D & Virtual Reality

Обучение

DevHubOne е продължение на ученическият ми проект Зона51 от 2017г. , който е за обучаване на ученици за изработване на видео игри и приложения за PC, Mobile и VR на Unity3D.

За DevHubOne

Unity3D & Virtual Reality

Обучение

DevHubOne е продължение на ученическият ми проект Зона51 от 2017г. , който е за обучаване на ученици за изработване на видео игри и приложения за PC, Mobile и VR на Unity3D.

За DevHubOne

Какво е DevHubOne?

DevHubOne е проект за създаване на зала, предназначена за безплатно обучение, самообучение и споделяне знания на разработчици на игри и приложения на Unity3d. Това е място където хора с общи интереси в разработването ще имат възможност да попаднат в подходяща среда и да използват наличната техника безплатно (за учениците).

В днешния динамичен и стремящ се към дигитализация свят, където добавената стойност в ИТ сектора се смята за една от най-високата, съществуват редица проблеми за младите хора, които започват своят път в тази сфера.

Целта на DevHubOne е: Осигуряване на място с необходимите условия и среда, където всеки начинаещ или напреднал ще може да развие или реализира своите умения и проекти. Концепцията на DevHubOne ще помогне на своите членове да:

Създадат професионални контакти;

Изградят подходящо портфолио;

Придобият практически умения на базата на реални проекти или игри за виртуална реалност, компютър или мобилни устройства (учене чрез правене);

Това място (зала) ще бъде позиционирано в София.

Проекта ще мине през два етапа, като първоначално ще бъде онлайн до събиране на необходимата инвестиция, за да можем да създадем залата. Повече за проекта можете да видите Тук.

share-and-collaborate-icon

Обучение и работа в екип

Ще се научиш на целия процес на създаване на игра или приложение. Както и да работиш отборно.

Работа по проекти

След придобити базови знания, ще имаш възможност за работа по реални проекти, и ще придобиеш практически опит.

Общност и приятели

Целта на DevHubOne е да създаде среда, в която ще можете да правите нови познанства в тази област.

Здравей 🙂

 

С какво можеш да започнеш?

Ако това е първата ти среща с Unity3d и разработването на игри, то тогава ще трябва да започнем от самото начало 🙂 Безплатният курс “Unity3d Basics” е насочен точно към това. В него ти ще се научиш на интерфейса на Unity, базовите функционалности, както и на основната терминология.

Ще бъде качен след 30.05.2022г. !